Pasen 2023

Het was zover, op eerste Paasdag konden er weer paaseieren gezocht worden met de Buurtvereniging. Wederom hadden wij geluk met het weer. Een mooie blauwe lucht met een heerlijk zonnetje. Ontzettend veel eieren waren er dit jaar verstopt, waaronder twee gouden eieren. Diegene die een gouden ei zou vinden kon een klein prijsje verdienen.

Jong en oud stonden in de startblokken om te beginnen met zoeken. Het viel op dat de “oudere generatie“ fanatiek aan het aanmoedigen was en graag ook nog wel paaseieren hadden willen zoeken !! Wat was het leuk om te zien hoe enthousiast de kinderen weer waren. Er werd in bomen geklommen en zelfs onder de struiken lagen kinderen. Dit alles om maar de gouden eieren te vinden. Want die waren dit jaar wel heel erg goed verstopt…. Maar gelukkig zijn ze ook dit jaar toch weer gevonden.

Het was weer een geslaagde ochtend ! Veel gezelligheid, mooi weer en blije gezichtjes.
Hartstikke bedankt voor jullie komst !! Erg leuk dat jullie erbij waren.

Tot volgend jaar !!!

Mocht je nog een paar foto’s willen zien, kijk dan op onze fotopagina!