De Alleskunner!

Op zondag 19 maart 2023 was het zover, de buurtactiviteit De Alleskunner! Vanaf 15.00u was de inloop en begonnen we met een lekker bakje koffie en thee. Om 15.30u zijn we na een korte uitleg gestart. De jongste deelnemers waren 11 jaar en de oudste…dat laten we even in het midden. We hadden een groep jeugd en een groep volwassen en beiden streden ze voor de titel de Alleskunner. Ze hebben spelletjes gespeeld van de stoelendans, paperclips rijgen, een rebus oplossen tot het scoren van doelpunten. Het waren 11 spellen in het totaal en na ieder spel mochten alle afvallers weer gewoon opnieuw mee doen. Door een spel te winnen kon je letters verdienen die een belangrijke rol speelde bij het Eindspel. Dit eindspel is uiteindelijk gewonnen door Annemiek en Juul. Zij zijn de echte Alleskunners, maar de rest heeft het ook fantastisch gedaan.

Iedereen kreeg een zilveren medaille met “Well Done” en de winnaars een gouden met “Winner” en op de achterkant de tekst: “De Alleskunner” Buurtvereniging Boldershof 2023. Tot slot hebben we gezellig met elkaar nog een drankje gedronken en lekker frietjes met een snack gegeten van de Smulpaap.

Kortom, een zeer geslaagde middag met elkaar en wie weet voor herhaling vatbaar…

Mocht je nog een paar foto’s willen zien, kijk dan op onze fotopagina!