Pasen 2024 buurt

Paaseieren zoeken 2024

Het was wederom weer een mooie 1e Paasochtend voor ons jaarlijkse buurt activiteit, paas eieren zoeken.

Om 10:30 verzamelde kinderen en ouders bij de belevingstuin bij ‘s-heeren Loo. Natuurlijk stond de koffie, thee en limonade klaar. Na een kort welkomstwoord, waarin verteld werd om goed te zoeken naar de gouden eieren, dit leverde namelijk nog een klein prijsje op. Konden de kinderen los ! Fanatiek gingen de kinderen op zoek naar de chocolade eitjes en natuurlijk op zoek naar de gouden eieren. Al vrij snel was het gouden ei bij de ouderen kinderen gevonden. Knap hoor ! De Paas hazen waren er van overtuigd dat het gouden ei bij de ouderen kindjes niet gevonden zou worden. Maar we hadden hier toch echt te maken met hele goede speurneuzen.

Daar in tegen was het bij de Jongeren kinderen wat lastiger om het gouden ei te vinden. Ze vroegen daarom om een hint van de Paashazen en die kregen ze dan ook. En ja hoor, de hint had geholpen het gouden ei is ook bij de jongeren kinderen gevonden.

Het was weer een gezellige ochtend !

Hartstikke bedankt en leuk dat jullie er allemaal weer bij waren !!

Tot volgend jaar

Mocht je nog een paar foto’s willen zien, kijk dan op onze fotopagina!