Buurtvereniging boldershof

Nieuwsberichten

Pasen 2024 buurt

Pasen 2024 buurt

Paaseieren zoeken 2024

Het was wederom weer een mooie 1e Paasochtend voor ons jaarlijkse buurt activiteit, paas eieren zoeken.

Om 10:30 verzamelde kinderen en ouders bij de belevingstuin bij ‘s-heeren Loo. Natuurlijk stond de koffie, thee en limonade klaar. Na een kort welkomstwoord, waarin verteld werd om goed te zoeken naar de gouden eieren, dit leverde namelijk nog een klein prijsje op. Konden de kinderen los ! Fanatiek gingen de kinderen op zoek naar de chocolade eitjes en natuurlijk op zoek naar de gouden eieren. Al vrij snel was het gouden ei bij de ouderen kinderen gevonden. Knap hoor ! De Paas hazen waren er van overtuigd dat het gouden ei bij de ouderen kindjes niet gevonden zou worden. Maar we hadden hier toch echt te maken met hele goede speurneuzen.

Daar in tegen was het bij de Jongeren kinderen wat lastiger om het gouden ei te vinden. Ze vroegen daarom om een hint van de Paashazen en die kregen ze dan ook. En ja hoor, de hint had geholpen het gouden ei is ook bij de jongeren kinderen gevonden.

Het was weer een gezellige ochtend !

Hartstikke bedankt en leuk dat jullie er allemaal weer bij waren !!

Tot volgend jaar

Mocht je nog een paar foto’s willen zien, kijk dan op onze fotopagina!

 

Nieuwjaarsborrel

Nieuwjaarsborrel

Op zondag 14 januari was het weer tijd voor de nieuwjaarsborrel van onze buurtvereniging. Net als vorig jaar hebben we deze in het café van sporthal “de heuvel” gehouden. Terwijl de volwassenen in het café genote van een hapje en drankje konden de kinderen lekker spelen in de sporthal. Natuurlijk werd er ook een loterij gehouden waar leuke prijzen te winnen waren.

Mocht je nog een paar foto’s willen zien, kijk dan op onze fotopagina!

Nieuwe website online!

Nieuwe website online!

Na een aantal jaar werd het echt tijd voor een nieuwe website voor de buurtvereniging Boldershof. Daarom heeft onze website een nieuw jasje gekregen. De afgelopen tijd is ONTWERP & meer by Patrick Schiks achter de schermen vrijwillig druk bezig geweest om deze te lanceren.

Wij hopen je met de nieuwe website nog beter en duidelijker te kunnen informeren.

We zijn natuurlijk erg benieuwd wat jullie van deze nieuwe website vinden. Reacties zijn altijd welkom en mocht je zelf iets leuks hebben voor de website stuur ons dan ook gerust een bericht via het contactformulier.

Graag tot ziens op één van onze activiteiten!

Haloween 27 oktober 2023

Haloween 27 oktober 2023

Op vrijdag 27 oktober 2023 hebben wederom diverse buurtgenoten een geweldige Halloweenavond mogelijk gemaakt voor de kinderen uit de buurt.

Mocht je nog een paar foto’s willen zien, kijk dan op onze fotopagina!

De Alleskunner!

De Alleskunner!

Op zondag 19 maart 2023 was het zover, de buurtactiviteit De Alleskunner! Vanaf 15.00u was de inloop en begonnen we met een lekker bakje koffie en thee. Om 15.30u zijn we na een korte uitleg gestart. De jongste deelnemers waren 11 jaar en de oudste…dat laten we even in het midden. We hadden een groep jeugd en een groep volwassen en beiden streden ze voor de titel de Alleskunner. Ze hebben spelletjes gespeeld van de stoelendans, paperclips rijgen, een rebus oplossen tot het scoren van doelpunten. Het waren 11 spellen in het totaal en na ieder spel mochten alle afvallers weer gewoon opnieuw mee doen. Door een spel te winnen kon je letters verdienen die een belangrijke rol speelde bij het Eindspel. Dit eindspel is uiteindelijk gewonnen door Annemiek en Juul. Zij zijn de echte Alleskunners, maar de rest heeft het ook fantastisch gedaan.

Iedereen kreeg een zilveren medaille met “Well Done” en de winnaars een gouden met “Winner” en op de achterkant de tekst: “De Alleskunner” Buurtvereniging Boldershof 2023. Tot slot hebben we gezellig met elkaar nog een drankje gedronken en lekker frietjes met een snack gegeten van de Smulpaap.

Kortom, een zeer geslaagde middag met elkaar en wie weet voor herhaling vatbaar…

Mocht je nog een paar foto’s willen zien, kijk dan op onze fotopagina!

Pasen 2023

Pasen 2023

Het was zover, op eerste Paasdag konden er weer paaseieren gezocht worden met de Buurtvereniging. Wederom hadden wij geluk met het weer. Een mooie blauwe lucht met een heerlijk zonnetje. Ontzettend veel eieren waren er dit jaar verstopt, waaronder twee gouden eieren. Diegene die een gouden ei zou vinden kon een klein prijsje verdienen.

Jong en oud stonden in de startblokken om te beginnen met zoeken. Het viel op dat de “oudere generatie“ fanatiek aan het aanmoedigen was en graag ook nog wel paaseieren hadden willen zoeken !! Wat was het leuk om te zien hoe enthousiast de kinderen weer waren. Er werd in bomen geklommen en zelfs onder de struiken lagen kinderen. Dit alles om maar de gouden eieren te vinden. Want die waren dit jaar wel heel erg goed verstopt…. Maar gelukkig zijn ze ook dit jaar toch weer gevonden.

Het was weer een geslaagde ochtend ! Veel gezelligheid, mooi weer en blije gezichtjes.
Hartstikke bedankt voor jullie komst !! Erg leuk dat jullie erbij waren.

Tot volgend jaar !!!

Mocht je nog een paar foto’s willen zien, kijk dan op onze fotopagina!